Вебквест «КіберХНУВС»

15 січня – 21 січня 2024 року Харківський національний університет внутрішніх справ у взаємодії з партнерами (Департамент кіберполіції Національної поліції України, Науковий парк «Наука та безпека») проводить вебквест «КіберХНУВС» для випускників закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти України.

«КіберХНУВС» дасть змогу учням технікумів, коледжів, училищ, ліцеїв та загальноосвітніх навчальних закладів перевірити свої навички у сфері інформаційних технологій та кібербезпеки, виконуючи завдання за різноманітними напрямами: криптографія, стеганографія, реверс-інжиніринг, OSINT тощо.

Вебквест «КіберХНУВС» орієнтований на учнів, які бажають поглибити знання та практичні навички у кіберсфері, а також отримати можливість здобути вищу освіту на факультеті№4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ. Це дасть змогу в подальшому розпочати кар’єру в підрозділах Департаменту кіберполіції Національної поліції України, Департаменту інформаційно-аналітичної підтримки, Департаменту боротьби з наркозлочинністю, Департаменту кримінального аналізу, Департаменту міграційної поліції, Департаменту стратегічних розслідувань тощо.

Переможці вебквесту «КіберХНУВС» будуть нагороджені цінними подарунками!

Для того, щоб взяти участь у вебквесті «КіберХНУВС» потрібно заповнити електронну анкету-заявку за посиланням: https://forms.gle/LEqHhARFbvqZjzFn6

Кiлькiсть переглядiв: 0